2013. május 3., péntek

Kritika - # Beautiful Dream

Beautiful Dream

Kinézet:
Szerintem a háttér igen csak illik a blogodhoz, szerintem találó. E mellett a háttér mellett viszont háttérbe szorulnak a betűk, ami már kevésbé előnyös. A betűtípust mindenképp megváltoztatnám, ha színnél maradni akarsz. A "rendszeres olvasók" modult azonnal feljebb raknám, hogy könnyebben megtalálható legyen. A fejléc nagyon jól illik a bloghoz, de ha mindent együtt veszel kicsit túl lila. Ezt gondolnám elsőre. De ha jobban megnézem, a betűtípus megváltoztatásával (nem kell, hogy gyökeresen más legyen), máris nem lenne olyan egyszínű. Ha még jobban nézem a blogot, akkor már arra is rájövök, hogy ez, így, ilyen lilán mutat jól. A Design elég jól sikerült.

8/10

Történet:
Végre! egy eredeti történet. Most már azon kezdek aggódni, hogy téged másolnak, ez pedig elég nagy szemétség. A történet egy új fajta megközelítés. Bevallom, az elején nagyon össze-vissza volt, abból az értelemből, hogy nem tudtam mindig követni a szálat. Néha egy kicsit túlzásba viszed a folyamatot, és komolyan összekavarodik az embereknek a mondandója. Érdekel nagyon is a történet folytatása, de ehhez az kell, hogy minél hamarabb írd tovább! A történethez most csak ennyit fűznék.

Írói képesség:
Oké, tudsz írni, de néha sok a szóismétlés. A szóismétlésekre muszáj figyelned, mert amiatt nehogy unalmassá váljon az egész. Remélem te sosem zavarodsz bele a történetbe, bár velem már megtörtént. Látszik, hogy nem muszájból írsz, és ezt jó látni. Az ihlet hatalmában írsz, így jobbak a fejezetek, mint egyes blogok. Figyelj a szóismétlődésre, és különben ügyes vagy. :)

#Nóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése